KNUT

Välkommen till arkeologiska studentföreningen KNUT!


Vi är en ideell förening av och för nya och gamla studenter vid Institutionen för arkeologi och antikens historia vid Lunds universitet. KNUT sägs ha startats 1986 (dock visar nya fynd att föreningen troligtvis är ännu äldre) och har sedan dess verkat både i utbildande syfte och som ett socialt nätverk för studenter med ett intresse för historia och arkeologi.


Varje termin anordnar KNUT flera olika typer av evenemang, exempelvis KNUTpub, exkursioner, spelkvällar och föreläsningar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren är KNUT en plats där du kan lära dig av och utvecklas tillsammans med andra. Att gå med i KNUT är det absolut bästa sättet för dig som student att lära känna andra aspirerande arkeologer och studenter med ett intresse för historia. I vår studentförening samlas främst studenter som läser på Institutionen för arkeologi och antikens historia men alla med ett intresse för historia är välkomna som medlemmar!

För att bli medlem behöver du fylla i formuläret på vår hemsida, länk till hemsidan finns nedan. Medlemskapet kostar 50 kr/termin och du kan bli medlem när som helst under terminen. Som medlem i KNUT får du tillgång till en rad förmåner. Du kan delta i våra evenemang, få exklusiva rabatter på vår merchandise och tillgång till vårt föreningsrum A017. Där du kan träffa andra studenter, använda våra faciliteter, som mikrovågsugn, och njuta av en gratis kopp kaffe eller te. Du är varmt välkommen!


Läs mer om KNUT, vad vi gör och kommande evenemang på vår hemsida.
Mer om KNUT hittar du även på Facebook och Instagram.


Välkommen till KNUT – Vår framtid ligger i ruiner!


Hemsida: knutstudent.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/KNUT.ark
Instagram: www.instagram.com/knut.ark/

Kontakta oss!

Enklast når du oss via mail: ark.knutgmailcom

Föreningsrum: A017, LUX

Kontaktformulär på vår hemsida: knutarklu.wordpress.com/kontakta-oss/

 

Studentföreningen knuts logga
Sidansvarig: Susanne.Karlssonark.luse | 2023-08-24